Belépés

Megbeszélések Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának vezetőivel a felsőoktatással kapcsolatban

2014. április 29. - június 6.

Az előzetes egyeztetések alapján döntés született arról, hogy az újraszervezett megyei felsőoktatás központja Salgótarján legyen, figyelembe véve a BGF korábbi tevékenységének beágyazottságát.

  • 2014. május 8. A megye és a klaszter nevében tárgyaltunk a város vezetőivel az április 29.-i megállapodással kapcsolatban. Részletesen bemutattuk azokat az előkészítő munkákat, amelyek a felsőoktatással kapcsolatos 2014-2020 megyei pályázatokhoz végeztünk.
  • 2014. május 22. Az egyeztető tárgyalások előrehaladtával kialakult az az álláspont, hogy Salgótarján Város meghívja a SZIE Gépészmérnöki Kar vezetőit a személyes megismerkedésre és további egyeztetésre. Közvetítésünk eredményeként a találkozó időpontját június 6.-ra tettük.
  • 2014. június 4. A város vezetőivel áttekintettük a megyei fejlesztések előkészítési munkáit, valamint ezek alapján felkészültünk a 6.-ai találkozóra.
  • 2014. június 6. Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármesterasszony fogadta a SZIE Gépészmérnöki Kar és az ITA (EGME Klaszter) vezetőit. Résztvevők megegyeztek abban, hogy 2014 augusztusában az eddigi együttműködési megállapodást kibővítik.

2014. június 12. Munkamegbeszélésen tájékoztatást nyújtottunk a megyei felsőoktatással kapcsolatos megyei pályázatok aktuális állásáról.