Belépés

Benchmarking klub

2013. október 7.

A rendezvény tárgya: Összeszerelő sorok tervezése és gyártása.

 A rendezvényen két előadás hangzott el. Glózik Judit értékesítési vezető bemutatta azt a piaci környezetet, amelyben alapvetően csak tudásalapokkal lehet részt venni. Áttekintette a cég marketingtevékenységét és bemutatta az üzleti lehetőségektől az értékesítésig terjedő fázisokat. Érzékeltette, hogy a rendelésig tartó időszak alatt milyen technológiai és üzleti meggondolásokat kell a vevővel együtt elvégezni.

 

Oravecz Tibor és tervező munkatársai a rendeléstől a teljesítésig tartó főbb állomásokat mutatták be. Kiemelték azt, hogy ahhoz, hogy ilyen piacon tartósan lehetőségekhez jusson egy cég, állandó fejlesztésre van szükség egyrészt eszköz, másrészt humánerőforrás szinten.

Végül összefoglalta a bemutatott projekt-menedzselési rendszer világméretű kiterjedését és bemutatta a cég munkáinak nemzetközi jellegét.

Az előadásokat követően kérdésekre kaptak választ a résztvevők, majd egy üzemlátogatásra került sor, ahol éppen egy projekt előszerelő szakasza volt megtekinthető.

 

A résztvevők csodálattal illették a Delta-Tech munkáját. Egységesen megállapították, hogy Nógrád megye fejlődését ilyen jellegű cégek alapozhatják meg.